VIDEO: The Big 4 Vinyl Collection

THUMBNAIL

Hallo allemaal! In deze video laat ik jullie mijn The Big 4 (Metallica, Slayer, Anthrax & Megadeth) vinyl collectie zien. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, zo blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwe video’s en doe een duimpje omhoog als je mijn video leuk vond. Hopelijk vinden jullie het leuk!

Klik hier als je de video niet kunt zien

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s