NEW IN: Municipal Waste / Toxic Holocaust: Toxic Waste Split Vinyl 12″

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_2

Al een paar maanden lang had ik deze plaat op het oog. Toen ik hem in de webshop van Tankcrimes tegenkwam maakte ik een screenshot en sloeg deze op op het bureaublad van mijn laptop zodat ik hem niet zou vergeten. Ik betrapte mezelf er steeds vaker op dat ik ernaar zat te kijken, dus ik besloot dat het tijd was om hem in mijn digitale winkelmandje te plaatsen. Zo gezegd, zo gedaan en 12 dagen later kwam het pakketje binnen.

ToxicWaste_EmmelieHerwegh

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_3
En dat was een hele goede keuze, want holy shit, wat is deze plaat prachtig! Daarnaast is het natuurlijk ook een hele vette split. 😉

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_8Ik kocht de plaat bij Tankcrimes, een punk rock en heavy metal record label. Hij kost $13 en is (nog) te verkrijgen in Splatter 2 en Half Pink. De verzendkosten zijn ongeveer $10 en lopen op als je meerdere platen bestelt. Gelukkig wilde een vriend meebestellen en konden we de kosten splitten. Na 12 dagen kwam het pakketje binnen, en zoals je misschien al doorhad, ben ik erg blij met mijn aankoop! Het enige wat ik heb aan te merken is dat er een item van mijn bestelling mist, namelijk deze pin. Hierover heb ik natuurlijk gemaild en al snel kreeg ik antwoord dat het opgelost wordt, dus hopelijk vind ik de pin binnenkort toch in mijn brievenbus!

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_9

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_7

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_6

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_10

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_11

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_1
Hoera voor gratis stickers!

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_5
Hoera voor stickers van $1!

ToxicWaste_EmmelieHerwegh_12

Advertisements

3 thoughts on “NEW IN: Municipal Waste / Toxic Holocaust: Toxic Waste Split Vinyl 12″

 1. arconl says:

  Leuk Emilie,
  Vaak met dit soort bestellingen en wegshops zitten er leuke goodies bij.
  Heb ook al een paar keer meegemaakt stickers, badges en bierblik koelers er gratis bij.
  Veel leuker dan de grote labels.
  Ik maak ook regelmatig mee dat een LP dik onder de 20 dollar zit.

  groet
  Arco

 2. Karel Foolen says:

  Mooie aanvulling weer, voor je!
  Extra loud…….dat wordt wachten tot papa en mama weg zijn =D
  Als je op jezelf gaat wonen wil je natuuurlijk vinyl vloerbedekking zeker? 😉
  L ❤ vejes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s