VIDEO: Een dagje op de platenbeurs

PLATENBEURS-NEERKANTIn deze video neem ik jullie mee naar de platenbeurs in Neerkant waar ik met mijn vader naartoe ben geweest. Deze platenbeurs wordt 3 keer per jaar georganiseerd, is gratis toegankelijk en vrijwel ieder muziekgenre wordt vertegenwoordigd. Ik heb het hier goed naar mijn zin en dit was dan ook mijn derde keer als bezoeker op deze beurs. 🙂

Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, zo blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwe video’s!

 

Advertisements

5 thoughts on “VIDEO: Een dagje op de platenbeurs

 1. Arco says:

  Leuke video Emmilie,
  Ik ga zelf al jaren naar de Mega cd en platenbeurs in de jaarbeurs 2 x per jaar.
  Ben je daar wel eens geweest ? daar heb je 2 dagen nodig om alles goed te zien
  Als je er nog nooit bent geweest een aanrader.
  groet

  • emmelieherwegh says:

   Bedankt! Daar ben ik nog nooit geweest, wil ik nog wel eens heen gaan. Ik vind het altijd een beetje jammer om €10 entree te betalen omdat je daar al veel platen voor kunt kopen op een gratis beurs, haha!

 2. Karel Foolen says:

  ‘n Beetje Engelen geduld moet je wel hebben zie ik.
  Leuk, Pa op de radio. =D
  Leuke video weer en zo mooi duidelijk allemaal!
  Dan ben ik jaloers op jou, vanwege mijn onscherpe muziek video’s!
  Maar ik vind hel wel leuk om te doen,
  en als ik dan het aantal views zie, word ik nog trots ook =D
  L ❤ vejes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s