Gratis studiofoto op Qguitars Shop Hulten open dag

Qguitars shop open dag 3 oktober 2015Op zaterdag 3 oktober opent Qguitars Shop Hulten officieel haar deuren. De nieuwe showroom en werkplaats zijn deze dag in volle glorie te beworden en met optredens en workshops van artiesten waarmee samengewerkt wordt (onder andere Jan Akkerman, Joost Vergoossen, Ruben Hoeke en Present Danger) belooft dit een bijzondere dag te worden. Meer informatie vind je hier!

evenementsomslag_emmelieherwegh
ACTIE!

Ben jij een coole rocker en wil je graag op de foto gezet worden in de studio? Dat kan! Kom op 3 oktober naar de Qguitars Shop Hulten open dag en laat GRATIS je foto nemen! Trek vooral je gaafste podium-outfit aan! Meer informatie vind je op Facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s