Video: Shoplog/Collective Haul | Iron Maiden, Earache Records & meer

shoplog-collectivehaul_emmelieherwegh

Leuk dat je kijkt naar mijn eerste shoplog/collective haul! In deze video laat ik een collectie van producten zien die ik kocht bij verschillende (web)shops. Hopelijk vind je het leuk! Sorry voor de ruis die je af en toe hoort. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je op de hoogte gehouden wil worden van mijn nieuwe video’s!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s