New In: Metallica S&M vinyl

Metallica_S&M_emmelieherwegh_4Het is even stil geweest op mijn blog, maar vandaag ben ik weer terug om foto’s van mijn nieuwe platen te delen! Gisteren was ik in Tilburg en ging ik naar de onlangs geopende Diggers Recordstore. Natuurlijk kon ik de platenzaak niet met lege handen verlaten en nam S&M van Metallica met me mee.

Metallica_S&M_emmelieherwegh_2S&M is het negende album van Metallica en werd live opgenomen met het San Francisco Symphony Orchestra in 1999. Deze 3-LP uitgave kostte me €24,50, wat in vergelijking met andere (web)winkels niet zo duur is.

Metallica_S&M_emmelieherwegh_9

Metallica_S&M_emmelieherwegh_1

Metallica_S&M_emmelieherwegh_7

Metallica_S&M_emmelieherwegh_3

Metallica_S&M_emmelieherwegh

Metallica_S&M_emmelieherwegh_5

Metallica_S&M_emmelieherwegh_8

Metallica_S&M_emmelieherwegh_6Zoals de oplettende lezer misschien wel opvalt, ik heb mijn oude platenspeler weer terug! Hij is gerepareerd en de oude naald is vervangen voor een gloednieuwe. 😀

Advertisements

2 thoughts on “New In: Metallica S&M vinyl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s