Mijn nieuwe platenspeler

platenspeler_emmelieherwegh_5Een tijdje geleden ging mijn geliefde platenspeler stuk. De pitch control werkte niet meer, wat inhoudt dat ik de toonhoogte niet meer kon instellen en hier dus niks meer van klopte . Een poosje leefde ik zonder platenspeler, totdat mijn vader ineens zei dat hij een nieuwe (tweedehands) voor me had gevonden bij de kringloop. Met de hulp van de vinyl vrienden stelden we de naalddruk af en werkte hij weer perfect!

platenspeler_emmelieherwegh
Ik wilde al best lang een CD-speler, tape-deck en nieuwe speakers. Ook deze komen van de kringloop en werken nog perfect. Inmiddels is dit al 2 weken mijn nieuwe setup. Een hele upgrade voor weinig geld en ik ben er super blij mee!

platenspeler_emmelieherwegh_3

platenspeler_emmelieherwegh_2

platenspeler_emmelieherwegh_4

platenspeler_emmelieherwegh_1

platenspeler_emmelieherwegh_6

 

Advertisements

6 thoughts on “Mijn nieuwe platenspeler

 1. Karel Foolen says:

  Das heel wat beter dan wat ik je pa gaf, als dat nog werkte lol.
  SUPER zou ik zeggen!
  Geniet ervan.
  L ❤ vejes Karel

 2. Mies Roovers van der Borg says:

  Mooie platenspeler.
  Je zou het niet zeggen dat hij een vorig leven heeft gehad.
  Super gaaf ding

 3. Marie says:

  Heey Emmelie!
  Ik vind je kledingstijl zo awesome! Zou je eens een lookbook of een shoplog of zo kunnen doen? (Het liefst met alle winkels erbij) Dat zou zo leuk zijn!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s