Mijn Lush collectie

LUSH_collectie_emmelieherwegh_4Sinds de eerste keer dat ik de winkel binnen stapte ben ik fan van Lush. Ik werd gek op alle kleur- en geurrijke producten en je kunt wel zeggen dat ik sindsdien een flinke voorraad heb verzameld.  Mijn collectie deel ik vandaag met jullie!

LUSH_collectie_emmelieherwegh_1Zoals ik in mijn Lush lipscrub review schreef is Lush een merk dat zich bezig houdt met het duurzaam en diervriendelijk produceren en verkopen van handgemaakte cosmetica-artikelen zoals zeep, make-up en body lotion. De lipscrub was mijn eerste aankoop en daarna volgde de shampoo bar, mijn favoriet, waar ik nu echt niet meer zonder kan.

LUSH_collectie_emmelieherwegh
Omdat ik thuis geen bad heb, kan ik de bath bombs en bubble bar nog niet gebruiken. Deze bewaar ik dus tot de gelegenheid zich een keer voordoet en in de tussentijd voorzien ze mijn kamer van een heerlijke geur!

LUSH_collectie_emmelieherwegh_3
Mijn collectie bewaar ik in dit metalen koperkleurige mandje van Hema. Gisteren was ik jarig (ik werd 20, woohoo 🎉) en kreeg ik een Lush cadeaupakket van mijn vriend. Ook wat andere producten kreeg ik van hem. Super lief! Sindsdien is het mandje te klein en gebruik ook mijn metalen mintkleurige mandje van de Action (foto 1) om mijn producten in te bewaren.

LUSH_collectie_emmelieherwegh_2
Een overzicht van al mijn producten:
Bad
 Ickle Baby Bot bath bomb

– Sakura bath bomb
– Sexbomb bath bomb
Space Girl bath bomb
The Comforter bubble bar

Douche/Lichaam
D’Fluff strawberry scheerzeep
Dirty Springwash douchegel
Rub Rub Rub shower scrub
– Vanilla Dee-Lite body lotion

Haar
– Brazilliant shampoo bar
– Jason And The Argan Oil shampoo bar
– Shine So Bright haarbalsem tegen gespleten haarpuntjes

Gezicht
– 9 to 5 gezichtsreiniger (sample)
– Bubblegum lipscrub
– Gorgeous facial moisturiser

LUSH_collectie_emmelieherwegh_5Mocht je een review willen lezen van een bepaald product, laat dan een reactie achter!
Wat zijn jouw ervaringen met Lush en wat is jouw favoriete product?

Advertisements

3 thoughts on “Mijn Lush collectie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s