Vinyl Vrienden

VinylVrienden_IronMaiden_EmmelieHerwegh_2

Ongeveer een week geleden werd ik lid van de Facebook groep Vinyl Vrienden. De naam verklapt het al: een groep voor de muziekliefhebber die muziek het liefst via zwarte draaiende schijven hoort. In deze groep kun je je vinyl delen, kopen, verkopen, vragen stellen of een discussie aangaan. Ik deelde hier de video waarin ik mijn Iron Maiden collectie laat zien en omdat het een erg actieve groep is kreeg ik hier veel (leuke) reacties op.

VinylVrienden_IronMaiden_EmmelieHerwegh_4

Alsof dat nog niet leuk genoeg was, reageerde iemand dat mijn filmpje een prijs verdient en dat hij nog ergens een 12″ had liggen die ik mocht hebben. Vandaag kreeg ik hem binnen via de post en ik ben er super blij mee. Bij deze wil ik Raymond van Vinyl Vrienden nogmaals hartelijk bedanken voor deze mooie aanwinst voor mijn collectie. Echt heel aardig en ik zal er goed voor zorgen πŸ™‚

VinylVrienden_IronMaiden_EmmelieHerwegh_5

VinylVrienden_IronMaiden_EmmelieHerwegh_3

VinylVrienden_IronMaiden_EmmelieHerwegh

VinylVrienden_IronMaiden_EmmelieHerwegh_1

Advertisements

5 thoughts on “Vinyl Vrienden

    • emmelieherwegh says:

      Hey Arco, die ken ik! Ik vind ze erg tof, de doos waarin ze komen ook. Bijna alle albums van deze uitgaven heb ik al, dus vandaar dat ik ze niet koop. Bedankt het meedenken en je reactie! πŸ™‚

  1. Arco says:

    Je zou wel op de hoogte zijn maar ik zag dat er een nieuw studio album aan komt van IM
    Iron Maiden – The Book Of Souls

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s