IKEA gitaar kussen

IKEA_gitaar_kussen_EMMELIEHERWEGH
We kennen IKEA voornamelijk van hun goedkope en makkelijk te monteren meubels en de Zweedse gehaktballetjes. Maar er is meer dan dat! Ik ben helemaal weg van de decoraties die verkocht worden en loop dan ook elke keer naar buiten met een lading nieuwe geurkaarsen, plantjes en cactussen of iets anders leuks. Toen ik op de webshop zag dat IKEA kussens in de vorm van gitaren verkocht, wilde ik er meteen naartoe om er eentje te halen. Want zeg nu zelf, hoe leuk is ‘ie?!


IKEA_gitaar_kussen_EMMELIEHERWEGH_1
Het THORINE kussen is 63×19 cm groot, te koop voor €6,99 en is hier te vinden in de webshop. De uitstraling kun je makkelijk variëren omdat beide kanten een andere kleur hebben. De zeeblauwe kleur is mijn favoriet en staat het mooist bij mijn kamer. Ik vind hem super leuk! 🙂

Welke kleur vind jij het leukst en ga jij er ook een halen?

Advertisements

One thought on “IKEA gitaar kussen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s