DIY vinyl record bowls

diy-vinyl-record-bowl-thumbnail
Hoi allemaal! In de video van vandaag laat ik jullie zien hoe je je oude LP’s om kunt toveren tot leuke schaaltjes. Ik heb besloten om deze in het Engels te doen omdat een aantal volgers niet uit Nederland komen, zo kunnen zij mij ook verstaan. Daarnaast ben ik (zoals je hoort) niet zo goed in het spreken van Engels en dit lijkt me een goede manier om het te oefenen en er beter in te worden. Of ik dit blijf doen weet ik nog niet, maar ik wilde wel een poging wagen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Advertisements

8 thoughts on “DIY vinyl record bowls

 1. Karel Foolen says:

  Hoe kom je hierop? =D
  En wat dat Engels betreft……ik begin me te schamen :/
  Please Continue,
  with love ❤ jes

  • emmelieherwegh says:

   Dankjewel Karel! Ik had het al vaak op internet en in een aantal winkels gezien, dus ik besloot om het zelf eens te proberen! Qua Engels ben ik natuurlijk gewend om te kijken naar mensen die het heel goed kunnen dus vandaar dat ik het bij mezelf een beetje tegen vind vallen haha. X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s