Platenbeurs Neerkant Mei 2015

20150531_platenbeurs_neerkant_emmelieherwegh
Al weken geleden kalkte ik het met grote letters in de agenda: 31 Mei is het platenbeurs in Neerkant. In September 2014 ging ik hierheen met mijn vader en zusje en ik vond de beurs goed bevallen. Vele standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk kwamen naar het gemeenschapshuis in het kleine dorpje Neerkant om hun CD’s en LP’s uit te stallen. Daar moest ik weer bij zijn, dus samen met mijn moeder reed ik er vandaag heen.

platenbeursneerkant_emmelieherwegh_01

platenbeursneerkant_emmelieherwegh_02Veel heb ik niet gekocht, twee singles om precies te zijn, maar ik heb me weer prima vermaakt. Ik zag veel mooie platen, maar besloot om niet veel geld uit te geven en verder te sparen.

platenbeursneerkant_emmelieherwegh_03

platenbeursneerkant_emmelieherwegh_04

20150531_platenbeurs_neerkant_emmelieherwegh_02
De eerste single die ik kocht is I’m The Man van Anthrax. Hiervoor heb ik €4 betaald.

20150531_platenbeurs_neerkant_emmelieherwegh_03
De tweede single die ik mee naar huis nam is The Evil That Men Do van Iron Maiden. Deze kostte €3.

IMG_7367.JPG

Na afloop hebben we samen lekker wat gegeten en daarna was het tijd om weer naar huis te gaan. Een leuke zondagmiddag was het zeker! 🙂

Advertisements

8 thoughts on “Platenbeurs Neerkant Mei 2015

 1. Hans says:

  Hey die Emmelie wat grappig dat ik dit toevallig tegenkom! Ik zag een melding van je Iron Maiden filmpje op facebook via https://www.facebook.com/lpvinyl?fref=nf waar ik geabboneeerd op ben , toen klikte ik door. Ik heb jouw afgelopen zondag gezien op de platenbeurs in Neerkant haha, ik zei nog tegen mn vriendin, hey kijk zo’n jasje had ik vroeger ook 😀 Ik zag je de foto’s maken van de LP bakken, en vroeg toen of je klaar was met kijken, als ik had geweten dat ze voor deze blog waren had ik je met rust gelaten hoor 😉 Zelf heb ik ook nog wat plaatjes gekocht was inderdaad leuk, ik kom dr al jaren daar. Groet Hans

  • emmelieherwegh says:

   Hey, wat grappig! Ik herinner me inderdaad nog wel dat iemand vroeg of ik klaar was met kijken. Als ik niet klaar was had ik het wel gezegd hoor 🙂 Ik vind het ook een leuke beurs, misschien tot de volgende keer!

 2. Karel Foolen says:

  Hi Emmelie
  Zo’n beurs lijkt me wel interssant om rond te neuzen, ook voor mij.
  Dus samen met mijn moeder reed ik er naar toe, reed jij dan ?
  Leuk meisje op die foto!
  Love ❤ jes Karel

  • emmelieherwegh says:

   Hoi Karel, dat vindt u vast ook leuk, er is voor ieder wat wils qua muzieksmaken. Mama reed, ik ben nog bezig met mijn rijbewijs haha, grapjas! Dankjewel! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s