Top 5 favoriete songs van Mei

favorietesongsmei2015_emmelieherwegh
Dat ik urenlang naar platen kan luisteren is een feit. Ook grijp ik regelmatig naar mijn telefoon en laptop om mijn Spotify account overuren te laten draaien. Welke nummers staan op repeat of galmen uit mijn oordopjes wanneer ik de trein in stap?

Sinds ik de vier (doods)koppige thrash/crossover sensatie Dr. Living Dead live zag in Februari ben ik verkocht. UFO Attack van het album Dr. Living Dead behoort zeker tot mijn favorieten!

Hard, strak en agressief: Griekse old school thrashmetalband Suicidal Angels mag er zeker wezen. Seed Of Evil van het album Devide And Conquer galmt regelmatig uit mijn oordoppen.

Ierse thrashmetalband Gama Bomb is een van mijn favoriete bands. Natuurlijk kan een nummer van mijn favoriete album Tales From The Grave In Space niet ontbreken. Beginnend met nummer 1: Slam Anthem. Na dit snelle, korte nummer luister ik het hele album in een ruk helemaal af.

Even een klassiekertje tussendoor, Heaven And Hell van Black Sabbath. Do I need to say more?

In tussen een beetje afgezaagd voor mijn gevoel, maar toch een van de meest geluisterde nummers van de afgelopen maand is Seek & Destroy van Metallica. Ik heb namelijk hard geoefend op de solo. Nog niet perfect, maar het begin is er! Wanneer ik tevreden ben over mijn soleerkunsten zal ik hier zeker een video van maken.

Wat vind je van deze nieuwe rubriek en zou je willen dat deze maandelijks terugkeert? En wat zijn jouw favoriete nummers van de afgelopen maand? Laat het achter in de reacties! 🙂

Advertisements

One thought on “Top 5 favoriete songs van Mei

 1. Karel Foolen says:

  Hi Emmelie
  Mijn reaktie nu pas…..drukke oude heer, gelukkig.
  Voor Black Sabbath en Metllica will ik je oordopjes wel lenen =D
  Maar voor de bovenste 3 zou ik zeggen: Pas op je oortjes :/
  Love ❤ jes Karel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s