Ebay aankopen #1 – Edelsteen hangers

ebay_edelstenen_0
Dat Ebay een budget heaven is hoef ik waarschijnlijk niemand meer uit te leggen. Deze items kocht ik al in november 2014, maar toch wil ik ze vandaag nog even met jullie delen. Voor maar $9,99 in totaal scoorde ik deze mooie kettingen en hangertjes.

Ik ben helemaal gek op edelstenen. Vooral de (ruwe) amethyst vind ik prachtig. Ik wilde er graag sieraden van, maar helaas zijn deze best prijzig. Ik besloot naar goedkope look a likes te zoeken en deze heb ik ook gevonden. De hangers die ik laat zien zijn dus geen echte edelstenen, maar ze zien er wel zo uit.

ebay_edelstenen_01
Ik begin met mijn favoriet. Deze doorzichtige hanger draag ik vaak en kwam samen met het kettinkje. De kwaliteit daarvan is verrassend goed, want na een half jaar is hij nog steeds niet gebroken, wat ik eigenlijk verwacht had voor de prijs die ik betaalde. Deze ketting kocht ik voor $2,78 bij deze verkoper.

ebay_edelstenen_02
Deze kettinkjes vond ik er zo leuk uitzien, dat ik er meteen twee in mijn mandje deed. Er is keuze uit meer dan 30 kleuren en deze glitterende donkerblauwe variant sprak mij het meeste aan. Hij is zelfs nog mooier dan op de foto van de advertentie! Ook deze ketting kocht ik voor $2,78 bij deze verkoper.

ebay_edelstenen_03
Deze amethyst hanger kocht ik voor $1,59 bij deze verkoper. Volgens mij is deze steen wel echt, maar dit durf ik niet met zekerheid te zeggen. De manier waarop de hanger aan de steen bevestigd is vind ik erg mooi!

ebay_edelstenen_04
Deze amethyst hanger kocht ik voor $2,84 bij deze verkoper. Er zijn verschillende vormen en formaten. Welke je precies krijgt is een verrassing, want dit kun je niet zelf kiezen. Omdat ik dit toch een te grote knots vind om om mijn hals te hangen draag ik hem eigenlijk nooit. Maar toch is het geen miskoop, ik vind hem namelijk wel mooi liggen bij mijn stenencollectie.

ebay_edelstenen_05
De eerste twee kettingen zijn mijn favorieten en deze draag ik met plezier. Als je van plan bent om via eBay te bestellen kan ik je aanraden om verkopers te zoeken met een zo hoog mogelijk percentage positieve feedback. Lees voor de zekerheid de reacties, zo kun je lezen of de bestellingen van anderen goed aangekomen zijn en of alles klopte.
Mijn bestelling was zo goedkoop omdat ik er geen verzendkosten bij hoefde te betalen. Bij de zoekfunctie in eBay kun je worldwide free shipping aankruisen. Let op, want het kan zijn dat je aan de deur invoerrechten moet betalen. Gelukkig is dit bij mij nog nooit voorgekomen.

Wat vind jij van mijn kettingen? Bestel je zelf ook wel eens via eBay en zo ja, wat is je favoriete aankoop? Laat het achter in de reacties! 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Ebay aankopen #1 – Edelsteen hangers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s