Fotograferen bij The Asteroids Galaxy Tour voor 3voor12/Breda

20150503_TheAsteroidsGalaxyTour_Mezzbreda_3voor12_EmmelieHerwegh_03Op zondag 3 mei stonden The Asteroids Galaxy Tour samen met support act Andy Shauf in de Jupiler Zaal van Mezz in Breda. Het was alweer een tijdje geleden dat ik voor 3voor12 gefotografeerd had en dus was het tijd om weer eens op pad te gaan!

20150503_AndyShauf_Mezzbreda_3voor12_EmmelieHerwegh_02De avond begint met de Canadese band Andy Shauf in een nog half lege zaal. Zoals je in de recensie kunt lezen was het publiek niet erg geboeid. Niet gek als je het mij vraagt, want de band komt wat lomp over en er was weinig tot geen interactie met het publiek. Meer dan je op de foto ziet gebeurde er eigenlijk ook niet.

20150503_TheAsteroidsGalaxyTour_Mezzbreda_3voor12_EmmelieHerwegh_01
Na de ombouw was het dan eindelijk tijd voor The Asteroids Galaxy Tour. Er werd flink gedanst, vooral op de oudere nummers zoals “Heart Attack” en “The Golden Age”.

20150503_TheAsteroidsGalaxyTour_Mezzbreda_3voor12_EmmelieHerwegh_04
Qua lichtshow had ik meer verwacht, het was vrij ingetogen wat ervoor zorgde dat de show niet heel spectaculair was.

Lees de recensie hier:
http://3voor12.vpro.nl/lokaal/breda/nieuws/2015/mei/150503_asteroids_galaxy_tour.html

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk? Like dan mijn Facebook-pagina!
www.facebook.com/digitalexpressionnl

Advertisements

2 thoughts on “Fotograferen bij The Asteroids Galaxy Tour voor 3voor12/Breda

 1. Karel Foolen says:

  Ik heb Andy Shauf opgezocht, en ‘n stukje geluisterd van “I’m not falling a sleep”. En dat deed ik juist wel 😦 Ik Zal Meaghan ‘ns vragen of ze de band kent. The asteroids……Heart attack kende ik alleen maar van mezelf, omdat ik die een heb gehad 😦 Nu ken ik het nummer ook….’n bietje. Leuk zangerestje en band =D
  Ik zag eerder ergens wat voorbij komen van AC/DC met véél lichtshow, daar word ik tureluurs van denk ik.
  Love ❤ jes

  • emmelieherwegh says:

   De zaal was ook niet ver verwijderd van in slaap vallen.. Jammer! AC/DC heeft wel een grote spectaculaire lichtshow, maar dan noem je wel een van de bekendste band ooit, haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s