New In: Groezrock aankopen

newin_groezrockaankopen_emmelieherweghZoals jullie waarschijnlijk al op mijn blog hebben gelezen, ben ik op vrijdag 1 mei naar het Belgische festival Groezrock geweest. Ondanks dat het niet helemaal mijn muzieksmaak is (voornamelijk hardcore, punkrock en emorock) heb ik een hele leuke dag gehad. Natuurlijk was er zoals op elk festival een festivalmarkt en hier heb ik twee mooie platen gescoord!

Slayer_EmmelieHerweghAls eerste kocht ik Show No Mercy van Slayer. Dit album had ik nog niet in mijn collectie en wilde ik nog graag. Op de verpakking stond dat het een limited edition coloured vinyl was, en als jullie mij een beetje kennen weten jullie dat mijn hartje daar wel wat sneller van gaat kloppen. Al helemaal toen ik zag dat hij €18 kostte, want als ik het me goed herinner kost de normale zwarte Back On Black editie rond de €20/€25.

Slayer_EmmelieHerwegh_1Maar goed, omdat het niet op de verpakking stond was de kleur nog een verrassing. Ik gokte op rood, en dacht dat ik het goed had toen ik het plastic er later af haalde. Toen ik de plaat eenmaal helemaal uit zijn hoes haalde zag ik dat het een solid grijze/transparant rode split was!  Je begrijpt dus wel dat ik hier erg blij mee was 🙂

Slayer_EmmelieHerwegh_4

Slayer_EmmelieHerwegh_3

Slayer_EmmelieHerwegh_2

TheGhostInside_EmmelieHerweghIk bezocht nog een aantal kraampjes, op zoek naar deze plaat van The Ghost Inside. (Dit is tevens een van de weinige hardcore bands die ik leuk vind). Get What You Give vind ik een enorm gaaf album en ik wilde er al best lang een LP van. Helaas was ik online net te laat en kon ik er niet meer aan komen. Op dit festival was de kans aanwezig dat hij verkocht werd omdat de band die avond ook zou spelen. Ook wist ik dat ze een signeersessie hadden, dus ik hoopte er extra op dat ik hem zou vinden. En wat een geluk, want ik kwam zomaar een exemplaar tegen! Ik legde er €24 voor neer (inclusief CD) en ging meteen door naar de signeersessie om mijn hoes te laten volkliederen met handtekeningen van de bandleden.

TheGhostInside_EmmelieHerwegh_1

TheGhostInside_EmmelieHerwegh_2

TheGhostInside_EmmelieHerwegh_3

TheGhostInside_EmmelieHerwegh_4Benieuwd hoe mijn dag op het festival was? Klik hier om mijn video te bekijken! 🙂

Advertisements

3 thoughts on “New In: Groezrock aankopen

 1. Karel Foolen says:

  Leuk 🙂
  Grappig die van Slayer met dat rood, lijkt wel ‘n “misdruk”?
  Love ❤ jes

  • emmelieherwegh says:

   Dat is het niet! Split coloured vinyl ziet er altijd zo uit, meestal zijn het 2 of 3 kleuren. Maar ik snap wel waaorm u dat denkt, de kleuren lopen namelijk niet netjes in elkaar over. Dankjewel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s