Musikmesse 2015

musikmesse

Hoi! Vandaag neem ik jullie mee naar de Musikmesse in Frankfurt. Hier was ik gisteren namelijk. Met mijn GoPro heb ik stukjes gefilmd en hiervan heb ik een korte video gemaakt die jullie een impressie geeft van hoe zo’n beurs is en waarin je ziet hoe mijn dag was. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! 😀

 

Advertisements

7 thoughts on “Musikmesse 2015

 1. Mies Roovers says:

  Door het filmpje kreeg ik het gevoel ook op de Musikmesse te zijn.
  Hartstikke leuk!!🎸🎸🎸

 2. Karel Foolen says:

  Leuke impressive 🙂
  Ik vraag me af of al die muziekanten geen last hebben van elkaar, als ze spelen?
  Love ❤ jes

  • emmelieherwegh says:

   Dankjewel Karel! Bij veel stands kun je gitaar spelen met koptelefoon. Voorheen was er enorm veel herrie maar dit jaar is daar een business to business afdeling voor gekomen waar bedrijven met klanten naartoe kunnen gaan om rustig te praten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s