My Life In Pictures #9

mlip9
Hoi allemaal! Deze week ging ik naar Antwerpen, de bioscoop en ook niet onbelangrijk: heb ik veel lekker gegeten. Als kers op de taart was het ook nog eens super lekker weer! Lees snel verder voor een fotoverslag van mijn week ๐Ÿ™‚
IMG_5339
Op tweede paasdag ging ik met mijn ouders naar de braderie in Waspik. Het was niet veel soeps maar de kibbeling die we aten was lekker! Maar daar gingen we niet voor want..

FullSizeRender-1
we gingen kijken bij het optreden van Goofy And The Regulars. Ik had ze nog nooit eerder zien spelen en ze waren erg goed!

IMG_5343
Eenmaal thuis aangekomen gingen we gourmetten. Lekker!

IMG_5365
Op dinsdag ging ik weer naar mijn oma om te poetsen. Dat was alweer een tijdje geleden, omdat ik ziek was geweest.

IMG_5383
Woensdag ging ik samen met mijn moeder langs 2 kringloopwinkels. Ik kocht een leuke soepkom met bloemetjes en deze lelijke rubberen mopshond omdat ik hem zo grappig vond! ๐Ÿ˜€

IMG_5526
Voor het eerst in een lange tijd droeg ik mijn leren jasje niet, haha!

IMG_5411
Mijn CD’s waren eerst opgestapeld en als ik er een wilde pakken stortte de helft in. Sinds ze in dit kastje staan gebeurt dat niet meer en het ziet er ook een stuk rustiger uit!

IMG_5401
We reden langs de McDonalds omdat we weinig tijd hadden om te eten voordat ik naar school moest. Mij hoor je niet klagen! ๐Ÿ˜‰

IMG_5418
Op school oefenden we in de studio. We maakten een lichtplan voor de volgende les, dan wordt het echt serieus en gaan we modellen fotograferen.

IMG_5543
Donderdag deden mijn vriend en ik een tweede poging om naar de bioscoop te gaan. Vorige week ging er van alles mis, gelukkig ging het deze keer wel door. We keken American Sniper en ik vond het een mooie film!

FullSizeRender
Jamin verkoopt sinds kort nieuwe Arizona ice tea smaken. Deze had ik een keer op in Antwerpen samen met mijn vriend.ย Omdat we deze smaak zo lekker vonden waren we blij dat we hem nu ook in Nederland kunnen halen!

IMG_5560
Vrijdag was het super lekker weer!

IMG_5550
Terwijl ik aan het fietsen was zag ik deze kuikens. Zo schattig!

IMG_5590
Zaterdag heb ik weer lekker gegourmet!ย Deze keer bij mijn vriend thuis.

IMG_5605
Zondag ging ik samen met mijn ouders en zusje naar de Italiaan in Antwerpen. Zoals gewoonlijk koos ik voor een pizza Tonno, dat is echt mijn favoriet!

IMG_5634
We namen nog een ijsje na, ook bij de Italiaan. Ik koos voor Kinder Bueno en meloen, echt super lekker! ๐Ÿ˜€

IMG_5618
Onderweg naar de auto zag ik dat deze flesjes Arizona verkocht werden bij een kraampje. Deze smaak had ik nog nooit in Europa gezien, ik heb hem alleen een keer in Amerika op!ย Daarnaast ben ik gek op alles met watermeloen smaak dus ik nam er twee mee naar huis.

Hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad! ๐Ÿ™‚

Advertisements

4 thoughts on “My Life In Pictures #9

    • emmelieherwegh says:

      Ja! ๐Ÿ™‚ Deze week heb ik ook veel leuke dingen gedaan en nog gepland staan, dus houd mijn blog in de gaten als je deze MLIP artikelen leuk vindt om te lezen! ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s