Een zelfportretje

20150331_Zelfportret_FVS_EmmelieHerwehg_FINAL
Het is al heeeeel lang geleden dat ik voor het laatst een zelfportret maakte. De laatste kwam uit 2013. Gisteren kon ik mijn studio eindelijk weer opbouwen en daarna ging ik meteen aan de slag voor een schoolopdracht!

Op mijn opleiding zijn we nu bezig met de module studiofotografie. De huiswerkopdracht van deze week was om een zelfportret te maken. De opdracht was vooral inhoudelijk gericht, het moest wat over jezelf vertellen. Hierbij kun je denken aan hoe je jezelf ervaart, hoe je jezelf graag ziet of hoe een ander tegen je aankijkt. Helaas heb ik twee lessen gemist omdat ik ziek was dus heb ik deze foto gemaakt met de kennis die ik al had.

Technische gegevens voor de liefhebbers
Camera: Canon 5D Mark III
Lens: Sigma 24-70mm f/2.8
Diafragma: f/7.1
ISO: 100
Sluitertijd: 1/10

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk? Like dan mijn Facebook-pagina!
www.facebook.com/digitalexpressionnl

Advertisements

3 thoughts on “Een zelfportretje

 1. Karel Foolen says:

  Mooi zelfportret Emmelie!
  En het geeft mooi aan waar jij zo goed in bent:
  Fotografie en de guitaar natuurlijk!
  Misschien had er ook nog sushi, ook ‘n passie van je,
  in het rond kunnen vliegen lol.
  Lovejes Karel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s