My Life In Pictures #7

mlip7
Het is jullie vast niet ontgaan dat ik twee weken lang ziek ben geweest. Vandaag ben ik terug met een nieuwe, vervroegde My Life In Pictures! Deze keer op zondagavond in plaats van maandag omdat ik morgen graag iets anders wil delen. Deze week nam ik onder andere mijn eerste vlog op en fotografeerde bij talkshow Zo104 in Gilze.

FullSizeRender
Na een week buikgriep werd ik nog even verrast met een pijnlijke blaasontsteking. Op maandag 23 maart begon ik met een antibiotica kuur en nu kan ik zeggen dat ik weer helemaal beter ben! Gelukkig maar, want ik was het echt helemaal beu om weinig te kunnen doen.

IMG_4992
‘s Middags voelde ik me eindelijk wat beter en begon ik aan een schoolopdracht. Ik liep door het ziek zijn wat achter en moest nog huiswerk inhalen. De opdracht was om een stilleven te maken geïnspireerd door de oude meesters. Het resultaat kun je bekijken op mijn Facebook pagina! 

IMG_4995
Ook maakte ik foto’s voor My Life In Polaroids #1.

IMG_5003
‘S avonds had ik gitaarles bij Danny van Aborted. Dit was mijn tweede les en ik heb het goed naar mijn zin. Ik merk dat ik veel aan zijn tips ga hebben!

IMG_5026
De rest van de week heb ik het nog rustig aan gedaan. ‘S avonds oefende ik wat dingen die we met gitaarles doorgenomen hadden. Ik begon aan deze gitaar ‘work out’ video van Frank Gambale. Super fout, maar wel erg nuttig!
“Watch the ladies do it” ;). Hahaha.

IMG_5058
Woensdagavond hadden we een logeerhondje in huis. Echt een gek beestje dat overal en nergens tegelijk was. Hondje Juno heeft zelfs een Facebook pagina!

FullSizeRender-2
Ik zag dat mijn Iron Maiden cover op YouTube 666 weergaven had, haha!

IMG_5081
Vrijdag filmde ik mijn eerste vlog waarin ik mijn gekleurde LP’s liet zien. Eigenlijk ben ik niet zo’n prater dus ik vond het best moeilijk, eng en ongemakkelijk. Maar ik wilde dit al erg lang doen dus besloot om een poging te wagen. Ik kreeg wat reacties met de opmerking dat ik harder moet praten en wat meer moet vertellen. Hier ben ik me van bewust en ik denk dat dat wel goed komt als ik het vaker ga doen! Voor de eerste keer ging het beter dan verwacht en gelukkig werd het goed ontvangen. 🙂

IMG_5087
Natuurlijk moest deze ook bewerkt worden. De video kun je hier bekijken!

FullSizeRender-1
Zaterdag maakten mijn vriend en ik pizza. Lekker!

IMG_5114
Vandaag ging ik fotograferen bij de uitverkochte ZO104 talkshow in de Schakel in Gilze. Dit keer was muziek het thema met onder andere Peter Herwegh van qguitars en Cesar Zuiderwijk van Golder Earring. De foto’s hiervan komen morgen online!

zo104emmelierichard
Na de show speelde ik nog even gitaar bij de Qguitars stand samen met Richard.

IMG_4921
Oh ja.. mijn moeder vond dat ik te veel foto’s van fastfood deel. Bij deze dus het bewijs dat ik ook gewoon groenten eet! Hahaha 😉

Dit waren mijn foto’s van deze week. Hoe was jouw week? Laat het achter in de reacties! 

Advertisements

2 thoughts on “My Life In Pictures #7

  1. Karel Foolen says:

    Begonnen met je kuur 23 Maart……bekende datum 😉
    Ik had zo’n spijt dat ZO104 uitverkocht was 😦 Moet je zien wat ik allemaal gemist heb! Jij en Richard, zulke dingen daar kan ik zo van genieten! In ieder geval heb je er weer ‘n LEUKE
    “My Life In Pictures” aan overgehouden =D
    Love ❤ jes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s