My Colored Vinyl Collection / Eerste vlog?!

miniatuur
Hoi! Vandaag heb ik voor de eerste keer een vlog opgenomen. Dit was iets wat ik al heel lang wilde maar eigenlijk niet durfde. Ik besloot om het maar gewoon te doen, ook al vind ik het best eng. In deze video laat ik jullie mijn gekleurde LP’s zien. Hopelijk vinden jullie het leuk en alvast bedankt voor het kijken! πŸ™‚

klik hier als je de video niet kunt zien

Advertisements

3 thoughts on “My Colored Vinyl Collection / Eerste vlog?!

 1. Mies Roovers says:

  Leuk filmpje Emmelie.
  Ik was zeer verrast want ik wist niet dat er zoveel mooie platen waren.
  In mijn tijd waren ze allemaal zwart.
  Heel leuk dat je het zo hebt laten zien.
  Groetjes en ik kijk uit naar de volgende vlog!!

 2. Karel Foolen says:

  Zag ik daar het laatste avondmaal voorbij komen van Steel Panther? Das voor het volgende weekend. Fijne paasdagen alvast! Kleurrijk en de picture disc mooi! Leuke video En nog genoeg om te showen zie ik achter jou.
  Lovejes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s