My Life In Polaroids #1

MYLIFEINPOLAROIDS
Vandaag heb ik goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat er vandaag geen My Life In Pictures online komt. Ik was de hele week ziek dus ik lag in bed. Maar niet getreurd: het goede nieuws is dat ik hier een variatie op bedacht heb. Namelijk My Life In Polaroids! De eerste cassette van mijn Fujifilm Instax Mini 8 is leeg en het lijkt me leuk om de foto’s met jullie te delen.

Mylifeinpolaroids1_9
De eerste foto werd gemaakt door mijn vader. Ik vroeg hem om een foto te maken van mijn nichtje, neefje, zusje en mij toen we kerstavond vierden bij oma.

Mylifeinpolaroids1_8
Deze foto van mijn vriend en mij maakte ik ook op kerstavond, toen we weer thuis waren. Hij wilde niet op de eerste foto maar uiteindelijk kreeg ik hem toch zo ver.

Mylifeinpolaroids1_7
De derde foto maakte ik op tweede kerstdag. Mijn vriend en oma’s aten bij ons. Oma’s kippetjes moesten natuurlijk wel vastgelegd worden!

Mylifeinpolaroids1_6
Op 27 december lag er ineens een pak sneeuw. Onze poolhonden zijn daar dol op en dat levert ook mooie plaatjes op. 🙂

Mylifeinpolaroids1_5
Op 10 januari was ik anderhalf jaar samen met mijn vriend. Natuurlijk is sushi eten de beste manier om dat te vieren!

Mylifeinpolaroids1_4
Op 18 januari ging ik naar de Efteling met mijn zusje. We wilden een selfie maken voor de vogelrok maar zoals je ziet ging dat niet helemaal goed, haha.

Mylifeinpolaroids1_3
Op 8 februari ging ik naar Master in de Little Devil in Tilburg. Een selfie met bassist/vocalist Paul Speckmann is altijd leuk!

Mylifeinpolaroids1
Op 19 februari ging ik met mijn vriend naar de dierentuin en aquatopia in Antwerpen. Deze foto is gemaakt bij het aquarium. Helaas is hij onderbelicht, maar rechtsboven kun je wel een haai zien.

Mylifeinpolaroids1_1
Nog een foto bij een aquarium. Deze is wat beter gelukt!

Mylifeinpolaroids1_2
Dit is alweer de laatste foto die ik tot nu toe gemaakt heb. Deze selfie maakte ik op 20 maart, afgelopen weekend dus. Die dag voelde ik me gelukkig wat beter!

Wat vinden jullie ervan? Ik vind het erg leuke spontane foto’s. Binnenkort komt er een review van de Fujifilm Instax Mini 8 camera online. Stay tuned! 😀

Advertisements

9 thoughts on “My Life In Polaroids #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s