My Life In Pictures #6

MLIP6
Hallo allemaal en welkom bij mijn zesde My Life In Pictures artikel! Deze week was mijn moeder jarig, ging ik naar Ikea, Volendam en Woudrichem en at ik pannenkoeken bij mijn oma. Lees snel verder voor een fotoverslag van mijn week!

MLIP6 maandag
Maandag begon ik de dag met rijles. Omdat mijn moeder jarig was kwam er vandaag visite en natuurlijk ontbreken er geen hapjes op tafel!

IMG_4518
Zoals gewoonlijk hielp ik mijn oma met poetsen op dinsdagochtend. In de middag aten we samen pannenkoeken 🙂

IMG_4552
Zo af en toe verander ik mijn kamer, gewoon omdat ik dat leuk vind. Ik verschoof al mijn meubels en zette ook een aantal andere dingen neer, zoals deze kisten die je op de foto ziet. Deze stonden eerst beneden maar mocht ik nu op mijn kamer hebben. Ik vind ze erg gaaf uitzien en ze zijn van mijn opa geweest toen hij in het leger zat.

IMG_4533
Dinsdag is friet-dag!

IMG_4558
Woensdag was het lekker weer en zoals je ziet houdt onze teckel Buddy daar wel van.

IMG_4561
Ik speelde weer eens gitaar, deze keer over de Vox mini amp. Een leuk ding en het geluid is ook nog eens prima!

IMG_4578
‘S avonds ging ik naar school en werkte ik aan een opdracht met de technische camera. Dit was de laatste avond in de technische studio dus vandaag moest alles af zijn!

IMG_4582
Na school heb ik altijd honger, daarom maakte ik mijn favoriete soep: kerrie-crème van Unox!

IMG_4620
Donderdag maakte ik posters voor Brandin Guitars en deze brachten we meteen weg om te laten drukken. Rond etenstijd ging ik met mijn moeder naar Ikea omdat ik een aantal dingetjes wilde halen. We aten de beroemde Zweedse gehaktballetjes, super lekker! De porties waren veel groter dan we verwachtten, we konden het allebei niet op.

IMG_4590
Deze potjes had ik staan er wilde er graag iets mee doen, dus ik plantte er moestuintjes van Albert Heijn in.

IMG_4645
Vrijdag ging ik met mijn vader naar Volendam. Best een eind rijden maar met deze CD’s op en het zonnetje dat scheen was dat helemaal niet erg!

IMG_4654
We gingen naar Muziekshop Volendam: een van de weinige Brandin Guitars dealers in Nederland. Er werd wat overlegd en ik ging mee omdat er een paar foto’s gemaakt moesten worden.

brandin
Het Brandin Guitars hoekje in Muziekshop Volendam!

mlip6 vrijdag
Daarna hadden we best wel honger, dus we stopten even bij de Febo voor wat lekkers!

IMG_4681
Op de terugweg haalden we de posters op en deze werden meteen opgehangen in de werkplaats. Altijd cool om te zien dat je foto’s veranderen in iets tastbaars dat ook nog eens gebruikt wordt door een merk!

sushi
‘S avonds ging ik naar mijn vriend en had ik suuuuuper veel zin in sushi. Na lang zeuren haalde ik hem eindelijk over om even mee te fietsen. Mijn buik was blij! 😀

IMG_4703
Zaterdagavond at ik een lekkere pizza tonijn

IMG_4706
Samen met mijn vader ging ik naar een optreden van Upper Shelf, een lokaal bandje.

IMG_4711
Zondagmiddag reed ik samen met mijn moeder naar Woudrichem. Hier is Dokter Tinus opgenomen en mijn moeder wilde graag de bekende plekken uit de serie bezoeken.

IMG_4751
Veel winkels zijn er niet te vinden in het dorpje, maar er zaten twee hele leuke vintage winkeltjes waar ik wat gekocht heb. Deze leuke retro poppetjes en video van Led Zeppelin kon ik echt niet laten liggen!

Taartjes
We hebben nog een lekker taartje gegeten. Ik ging voor chocolade mouse en mama voor pecan/caramel. Lekker! Links zie je de warme chocolademelk die ik had.

IMG_4737
Toen onze buiken goed met taart gevuld waren wandelden we terug naar de auto. Het is een mooi stadje om doorheen te lopen en onderweg kwamen we deze coole schapen tegen.

Dat was mijn week alweer! Hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad 🙂

 

Advertisements

3 thoughts on “My Life In Pictures #6

  1. Anja says:

    Ik denk dat we vandaag maar eens spruitjes eten Emmelie! Ik zag teveel fastfood voorbij komen hier 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s