My Life In Pictures #5

MLIP4 Hallo allemaal, het is weer maandag dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe My Life In Pictures. Kijk snel verder voor alle foto’s! IMG_4365 Afgelopen maandag, 2 maart, had ik rijles en begon ik met het bewerken van de foto’s die ik bij Thuig + Hammered + Deathisfaction maakte. Deze kwamen donderdag online en kunnen jullie hier bekijken! IMG_4333 Dinsdag was ik ziek, maar ben ik wel bezig geweest met een schoolopdracht. ‘S Avonds ging ik naar gitaarles. IMG_4500 Omdat ik dinsdag ziek was ging ik woensdag bij mijn oma poetsen. ‘S avonds ging ik naar school en werkten we weer met de technische camera in de studio. De opdracht is om een zelfportret te maken met spullen, zie hier wat ik allemaal meegenomen had! IMG_4357 KitKat chunky peanut butter, lekker! Ik ben gek op de combinatie van pindakaas en chocolade. IMG_4341 Natuurlijk heb ik deze week ook weer veel gitaar gespeeld! IMG_4392 Donderdag ging ik verder met het bewerken van de foto’s en zette ze online op mijn blog en Facebook-pagina. ‘S Avonds ging ik naar Mezz Breda om te fotograferen bij Memphis Maniacs. De foto’s hiervan krijgen jullie deze week te zien! De muziek was niet helemaal mijn smaak, maar toch vond ik het leuk om een keer mee te maken. Het was echt ontzettend druk, gelukkig was het balkon open en had ik mijn zoomlens meegenomen! IMG_4417 Vrijdag ging ik naar de stad met mijn vriend. Ik kocht een nieuwe zwarte broek, we haalden een cadeautje voor de verjaardag van mijn moeder en aten een lekkere burger bij KFC. IMG_4448 Zaterdag ging ik naar Dynamo in Eindhoven om een keertje mee te spelen met een band. Daarna ging ik naar mijn vriend en ik bleef bij hem slapen. IMG_4463 Zondag was een rustige dag. Ik kreeg een nieuwe patch van mijn zusje en toen bedacht ik me dat ik er nog meer had liggen. 2 ervan heb ik op mijn jack genaaid, nu zijn de grote lege plekken die er waren eindelijk opgevuld! Ook bewerkte ik de foto’s die ik bij Memphis Maniacs gemaakt heb. IMG_4466 Daarna reed ik met mijn moeder naar Baarle Nassau. We zijn naar een aantal winkels geweest en haalden een ijsje bij de ijssalon. Hier hebben ze echt super lekker schepijs! Ik koos voor meloen en kersen yoghurt, zeker een aanrader! Dat was het dan alweer, hoe is jullie week verlopen? Laat het achter in de reacties 🙂

Advertisements

3 thoughts on “My Life In Pictures #5

  1. Karel Foolen says:

    Mooie foto’s weer! ‘n WOW lens op je camera! Leuk jack! Ook in het echt =D Mijn week? Met ‘n buurman 2x naar de garage voor zijn auto. Iedere dag wel naar iemand op bezoek, omdat ik vind dat ik dat moet doen. Woensdag 8 kippen gehaald bij EMTE reclame voor nog geen knaak per stuk! Ik vind dat lekkerder dan pizza kfc sussi ijs of kitkat lol. Zaterdag wilde ik naar crossroads maar…….uiteindelijk werd het opassen voor Anne en Job. Want ik vind dat Toon en Miriam ‘n avondje uit meer nodig hebben dan ik. Ik plofte om 4 uur 30 in bed.En zondag was eftelingdag met dat prachtige weer. Er waren familie en vrienden daar. Maar ik heb niemand gezien lol.
    Dat was mijn week =D
    love ❤ jes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s