Fotograferen bij Thuig + Hammered + Deathisfaction

20150301_Hammered_ExtaseTilburg_EmmelieHerwegh_verkleind_02
Op zondagavond 1 maart vond de tweede editie van Korstige Kaat & Ellendige Els plaats in Café Extase in Tilburg. Behalve bands zijn er ook shotjes en een grabbelton aanwezig. Els en Kaat zorgen samen met het personeel dat het feest compleet is. Mijn camera en ik waren erbij om het het spektakel vast te leggen!

20150301_Thuig_ExtraseTilburg_EmmelieHerwegh_verkleind_01

20150301_Thuig_ExtaseTilburg_EmmelieHerwegh_verkleind_03
Reeshof crossover/thrash Metalband Thuig opent de avond. Met humoristische teksten proberen zij belangrijke boodschappen over te brengen, zoals emo’s die kut zijn of het belang van shoarma na een concert.

20150301_Hammered_ExtaseTilburg_EmmelieHerwegh_verkleind_05

20150301_Hammered_ExtaseTilburg_EmmelieHerwegh_verkleind_06
Daarna is het de beurt aan Hammered, Neder-Thrash-Punk uit Brabant/Utrecht. Ranzige muziek voor viespeuken die van snelle harde herrie houden. Het hoeft niet mooi te zijn als het maar hard is! De kernfactoren van Hammered zijn hard, snel en vies. Met ranzige hitjes als Kleine Piemel en Alle Vrouwen Zijn Kut brengt dit vijftal een intense pot nederthrashpunk recht in je smoel.

20150301_Deathisfaction_ExtaseTilburg_EmmelieHerwegh_verkleind_0

20150301_Deathisfaction_ExtaseTilburg_EmmelieHerwegh_verkleind_03
Daarna was het alweer tijd voor de laatste act van de avond. Thrashmetalband Deathisfaction uit Nijmegen/Millingen sluit de avond af als vervanging van Nihilatör. Met invloeden van Kreator, Death Angel, Onslaught,Exodus en andere thrash metalbands spelen zij een melodieuze maar toch groovende en harde stijl. 

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk? Like dan mijn Facebook-pagina!
www.facebook.com/digitalexpressionnl

Advertisements

2 thoughts on “Fotograferen bij Thuig + Hammered + Deathisfaction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s