My Life In Pictures #4

mylifeinpictures4
Een beetje later dan gewoonlijk, maar hier is alsnog de My Life In Pictures van deze week!

IMG_3928
Afgelopen maandag begon ik met dit ontbijtje: yoghurt, chocolade cereals en banaan. Yum!  Ik had rijles en de rest van de dag werkte ik voor Brandin Guitars.

AmIEvil
Dinsdag heb ik zoals gewoonlijk weer bij mijn oma geholpen, heb ik erg veel gitaar gespeeld en had ik gitaarles. Ik ben hard op een nummer aan het oefen, want binnenkort ga ik auditie doen bij een band. Ook heb ik een nieuwe cover opgenomen, deze hebben jullie hier kunnen zien!

IMG_3984
Dinsdag is frietdag, oh yeah!

IMG_4030
Woensdag (dinsdag ook trouwens) heb ik weer voor Brandin Guitars gewerkt. Er moesten brochures gemaakt worden over John McGuire Guitars en de Brandin Jan Akkerman Personal. ‘S avonds ging ik naar school en gingen we voor het eerst aan de slag met de technische camera. Best ingewikkeld voor de eerste keer maar wel erg leuk!

IMG_4097
Na heel erg lang sparen heb ik donderdag eindelijk een nieuwe camera gekocht! Dit is de Canon 5D mark III en deze wilde ik heel erg graag. Natuurlijk ging ik mijn nieuwe camera de volgende dag meteen uitproberen en heb ik gefotografeerd bij Gingerpig + Duke John voor 3voor12 in Mezz Breda. De foto’s kunnen jullie hier bekijken!

IMG_4105
Weer die gitaar! Haha 🙂 Deze week heb ik bijna iedere dag langer dan een uur gespeeld.

IMG_4155
Zaterdag ging ik naar de Efteling samen met mijn vriend! 😀 Het was erg leuk en we hadden geluk, want het was mooi weer.

buddy
Onze teckel Buddy is soms een beetje raar..

Schermafbeelding 2015-03-03 om 01.49.07
Zondag heb ik de foto’s van Gingerpig + Duke John bewerkt en ‘s avonds ging ik naar Extase Tilburg om te fotograferen bij Thuig + Hammered + Deathisfaction. De foto’s hiervan volgen nog!

Hoe is jullie week verlopen? Laat het achter in de reacties! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s