My Life In Pictures #3

MLIP3
Vandaag heb ik weer een nieuw fotoartikel voor jullie! Ik ga verder waar ik gebleven ben, namelijk dinsdag 17 februari. De afgelopen artikelen heb ik ook laten zien wat ik op de maandag deed, maar deze keer stop ik bij de zondag. Hierdoor zullen de komende fotoverslagen over maandag tot en met zondag gaan, dat is wat logischer!

Op dinsdag heb ik mijn oma weer geholpen met poetsen. Ik heb vandaag helaas geen foto’s gemaakt. ‘S avonds bleef mijn vriend slapen want…

IMG_3685
Woensdag gingen we naar Antwerpen! Met zijn verjaardag gaf ik hem een overnachting en etentje in Antwerpen cadeau en omdat het nu vakantie was konden we eindelijk gaan. Ik boekte een hotel midden in het centrum. We keken uit op het station en de Zoo en als we het hotel uit kwamen stonden we meteen op het Astridplein. Super fijn, want nu hoefden we niet ver te lopen!

IMG_3675 copy
Nadat we ingecheckt hadden in het hotel gingen we de stad in om te winkelen. We kochten beide leuke dingen en dronken deze Arizona smaken die we nog nooit op hadden. We vinden het altijd erg leuk om samen nieuw eten, snoep of drinken te proberen!

IMG_3672
‘S Avonds was het tijd voor het etentje. We gingen naar een Italiaans restaurant en bestelden allebei een super lekkere pizza. 🙂

IMG_3682
Late night snack!

IMG_3714
Donderdag zijn we nog even langs Lush geweest. Ik wilde hier graag wat halen, maar de dag ervoor konden we de winkel niet vinden. Bleek dat ze het pand erboven aan het renoveren waren en het helemaal in de steigers stond, vandaar dat we het niet vonden!

antwerpenzoo
De Zoo! Het is een mooie oude dierentuin waar we een aantal uurtjes rond gelopen hebben, maar toen hadden we het echt wel gezien.

j

IMG_3801
Omdat we nog veel tijd over hadden en geen zin hadden om alweer te winkelen, besloten we om Aquatopia te bezoeken. Dit is een aquarium, ook aan het Astridplein. Dit vind ik eigenlijk nog veel leuker dan de dierentuin!

IMG_3795
Mijn moeder kwam ons ophalen en op de terugweg aten we lekkere Belgische frietjes.

IMG_3847
Vrijdag heb ik vrij weinig gedaan en heb ik wederom geen foto’s gemaakt. Zaterdag maakten mijn vriend en ik zelf sushi. Deze was goed gelukt en erg lekker!

sushi
We gingen voornamelijk voor zalm met kruidenkaas. Een super lekker combinatie!

sushi2
Ook maakten we voor het eerst een omgekeerde sushirol. Dit lukte beter en was makkelijker dan verwacht!

IMG_3865
Zondag heb ik bijna de hele middag gitaar gespeeld.

FullSizeRender
‘S Avonds ging ik naar de Little Devil in Tilburg om een optreden van Thuig te zien. Dit is een bandje van mijn vrienden en ik vind het altijd leuk om naar hun optredens te gaan.

En toen was de week alweer om! Wat ging de vakantie snel zeg. Hebben jullie nog wat leuks gedaan? Laat het achter in de reacties! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “My Life In Pictures #3

  1. Karel Foolen says:

    Mooie foto van jullie twee =D
    Maar wel ‘n vette snacks weekend, en ‘n pizza die ik niet zou eten zo vies ziet die eruit, vind ik 😦 Maar wel gezond afgesloten met de eigengemaakte mooie en lekker uitziende sushi =D
    Zo’n aquarium is prachtig, met al die kleuren. Van Antwerpen ken ik alleen de Zoo en de grote sporthal van de night of the proms in Antwerpen.
    Love ❤ jes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s