My Life In Pictures #2

collage
Ten eerste: bedankt voor alle leuke reacties op My Life In Pictures #1! Vandaag heb ik weer een nieuw fotoartikel voor jullie. Ik ga verder waar ik vorige week gestopt ben, namelijk dinsdag 10 februari.

IMG_3408
Op dinsdagochtend help ik mijn oma altijd door te poetsen in haar huis. Tijdens het opruimen kwamen we een hele boel oude foto’s tegen, waaronder deze van mij. Het is bijna eng hoeveel ik hierop op mijn vader lijk!

IMG_3426 copy
Om de week heb ik gitaarles bij Thijs De Jong van Present Danger bij de Mads in Waalwijk. Eindelijk was ik weer aan de beurt! 🙂

IMG_3444
Woensdagmiddag heb ik gesport en ‘s avonds ging ik naar school. De module studiofotografie is nu eindelijk begonnen, hier keek ik erg naar uit! We kregen de opdracht om de lampen op verschillende manieren te plaatsen en te kijken wat er met het licht en de schaduwen gebeurde.

IMG_3476
Ook naar donderdagavond heb ik erg uitgekeken, ik ging namelijk fotograferen bij vier thrashmetal bands in de Mezz in Breda. De foto’s hebben jullie hier kunnen zien.

IMG_3504
Toen ik deze mooie platen bij de merchandise zag, kon ik ze natuurlijk niet laten liggen. Ik ging voor de paarse limited edition (200 copies) van Devide And Conquer van Suicidal Angels en de zilveren editie van Crush The Sublime Gods van Dr. Living Dead. Dit album is nog niet officieel uitgekomen dus dat maakt het extra leuk dat ik hem nu al heb!

IMG_3513 copy
Vrijdag werkte ik aan nieuwe folders voor Qguitars en hebben we al mijn fotografiespullen (flitsers, lampen, etc.) opgeruimd. Deze stonden in de ruimte waar nu de Qguitars Shop/werkplaats zit en worden binnenkort verplaatst. Dan kan ik weer ongestoord fotograferen en kan de werkplaats afgemaakt worden.

IMG_3535
Zaterdag heb ik het grootste deel van de dag besteed aan het uitzoeken en bewerken van mijn foto’s. Deze zijn zoals je waarschijnlijk al gezien hebt zondag online gekomen!

FullSizeRender
Omdat het Valentijnsdag was gaf ik mijn vriend deze zelfgemaakte kaart met mopshonden! 😀

IMG_3565
Zondagmiddag heb ik wat aangerommeld en heb ik wat geprobeerd met opnameapparatuur. Nu ik weet hoe alles werkt kan ik binnenkort gitaarcovers opnemen in goede kwaliteit!

IMG_3570
‘S avonds gingen we onverwachts uit eten. We hadden niet van tevoren besproken waar, dus we reden wat rond en kwamen uit bij een Turks restaurant. Ik ging voor verschillende soorten in een roomsaus, het was lekker!

IMG_3589
Vandaag had ik rijles en daarna ben ik gaan sporten.

Dat was het dan alweer. Hoe was jullie week? Laat het achter in de reacties!

Advertisements

One thought on “My Life In Pictures #2

 1. Karel Foolen says:

  Oké als je dat wil weten =D
  Eerst sporten en s’middags met ‘n neef naar het ziekenhuis geweest want die kreeg ‘n chemo behandeling, en daarna visite
  van ‘n oud collegaatje.
  Op dinsdag was je bij Oma, dus moest ik zelf ‘n strijk van 2 weken doen 😉
  Woensdag, naar Fit For Free al kost dat 15 euro per maand
  Lenka van Lenka Cizkova Photography, was jarig. En met ‘n schoonzus naar andere schoonzus 88 geweest helemaal in kuusegat Veghel. Helaas dat was niet leuk vanwege haar Alzheimer. Haar man van 91 zorgt voor haar, met hulp natuurlijk.
  Donderdag aan de tuin gewerkt en huiskamer gepoetst.
  Vrijdag, Naar Fit For Free natuurlijk en boodschappen doen.
  Zaterdag naar de guitar Shop in Hulten geweest. Was heel gezellig, miste je daar, want je was met je foto’s bezig. Daarna bij Anne en Job monopoly gespeeld. Ik kreeg een kanskaartmet de tekst: Ga verder naar Kalverstraat Anne had daar een hotel opstaan 😛 Potje afgelopen dus.
  Ik weet niet of je dit verhaaltje zit te wachten lol.
  Jouw week was duidelijk interessanter Emmelie.
  Ga zo door,
  with Love ❤ jes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s