My Life In Pictures #1

InstagramEmmelieHerwegh
Hallo allemaal en welkom bij mijn allereerste My Life In Pictures! Hier zal ik laten zien wat ik de afgelopen tijd gedaan heb, door middel van foto’s. Vandaag deel ik wat ik het afgelopen weekend gedaan heb plus een hoogtepuntje van vorige maand.

10854342_911816682184537_3673982563281137385_o
Zaterdag 31 Januari 
ging ik naar een optreden van Present Danger. Dit keer was het niet zomaar een optreden, maar het afscheidsconcert van bassist Gijs. Onverwachts speelde ik de eerste helft van het laatste nummer Seek & Destroy mee. Dit was van tevoren niet afgesproken maar pas twee nummers van tevoren geregeld. Heel gaaf!

10257350_1003040089726139_4576735748793388688_o copy
De rest van de avond heb ik gefotografeerd, de foto’s hiervan volgen nog!

IMG_3390
Zaterdag 7 Februari 
ging ik naar de Mezz in Breda om te fotograferen bij Elementary Penguins. Hier alvast een kleine preview, de foto’s zal ik uiteraard weer delen zodra het artikel online staat!

FullSizeRender-1
Zondag 8 Februari 
ben ik naar de open dag van Metal Factory in Eindhoven geweest. Ik denk er namelijk al een hele tijd over na om weer een voltijd-opleiding te gaan volgen en om serieuzer met muziek bezig te zijn.

IMG_3333
Op de terugweg reden we langs Délifrance bij het tankstation om wat te eten te halen. Ik ging voor een stokbroodje met gerookte zalm, heerlijk!
shoarmamaster
‘s Avonds ging ik naar Master in de Little Devil in Tilburg. Van tevoren at ik een shoarma-schotel. De polaroid is gemaakt met mijn Fujifilm instax mini en hierop sta ik met mijn zusje (links) en bassist Paul Speckmann. Een mooie afsluiter van het weekend!

IMG_3346
Maandag 9 Februari

Vandaag heb ik wat gewerkt en daarna had ik rijles. In de middag ging ik naar de sportschool, ik ben namelijk sinds kort begonnen met sporten. Ik heb me voorgenomen om 3 keer per week te gaan en tot nu toe houd ik me er goed aan!

IMG_3384
Omdat ik wat op de post moest doen en mijn fiets kapot is, haalde ik mijn longboard weer tevoorschijn. Voor de eerste keer dit jaar heb ik weer een rondje door het dorp gerold!

Laat me weten in de reacties wat je van mijn eerste My Life In Pictures vond, en of je het leuk vindt als ik vaker zulke persoonlijke updates plaats! 🙂

Advertisements

6 thoughts on “My Life In Pictures #1

 1. Karel Foolen says:

  Wat leuk! ‘n Foto die ik gemaakt heb van jouw met Gijs er ook op, wat de bedoeling was! Het was zijn afscheid! (helaas)
  Heel leuk dat je meer serieus met muziek bezig wil zijn, zegt super fan ikke ! (Al over de 850 likes van je optreden met PD!)
  En daar hoort ook sport en conditie bij. Ik weet van mezelf dat je dat ECHT moet inplannen, anders versloft het het. Door bijten Emmelie, Dat sporten.waar is dat? ik zie ook ‘n atletiekbaan, toch? 3X per week lol, dat doe ik ook.
  Ik kijk uit naar de foto’s van E P.
  Love ❤ jes

  • emmelieherwegh says:

   Dankjewel Karel! Ik denk er nog even over na of ik de opleiding ga volgen, maar ik denk er al wel lang over na om weer naar school te gaan. Met sporten heb ik vaste dagen voor mezelf vastgesteld, daar houd ik me dan wel aan! Anders komt er waarschijnlijk niet van. Ik denk dat de foto’s morgen online staan en dan deel ik ze natuurlijk weer op mijn blog en Facebookpagina! 🙂

 2. James Elliott says:

  I loved it !! A great mixture of music,diet,exercise,education and recreation..I look forward to see you in new adventures 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s