Filmpjes uit de oude doos

filmpjesuitdeoudedoos
En dan heb ik het over muziek-gitaar-cover-filmpjes. Ik kwam terecht op mijn oude YouTube-kanaal waar ik deze pareltjes tegenkwam. Het is altijd leuk om te zien hoe je de afgelopen jaren gegroeid bent en ik wil de leukste video’s graag met jullie delen!

Mijn aller aller allereerste optreden. Hier speel ik The Only Exception van Paramore samen met mijn vader op de verjaardag van mijn oma. (Met een grote bladmuziek-standaard voor mijn kop)

Op mijn eerste echte cover video speel en zing ik Hey Soulsister van Train met mijn babystem. Wederom is er in de hele video geen gezicht te bekennen, haha.

Misschien wel de schattigste van allemaal, samen met mijn drummende zusje. Hier spelen we 21 Guns van Green Day. Let vooral op het gezicht van mijn zusje aan het einde van de video, cute!

Mijn allereerste optreden op school samen met een klasgenootje, op de talentenshow genaamd 5M got talent. Wij waren de twee meest verlegen meisjes uit de klas dus dit optreden was nogal een dingetje als je begrijpt wat ik bedoel. We kregen er leuke reacties op! Hopelijk hebben jullie me niet al te hard uitgelachen! We zijn allemaal bij het begin begonnen, toch?! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Filmpjes uit de oude doos

  1. Karel Foolen says:

    Ik heb weer genoten Emmelie!Leuk om te zien die oude filmpjes. En hoe jij groeit met stem en guitaar. En niet te vergeten met fotografie.Ik heb Zaterdag weer genoten van jouw met PD!!
    love ❤ jes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s