Fotograferen bij The Fauns voor 3voor12/Breda

3voor12Breda_TheFauns_Mezz_181214_02
Afgelopen donderdag was ik in Mezz Café in Breda. Niet zomaar, maar voor een kennismaking met 3voor12/Breda. Een tijdje terug zag ik op hun website dat ze op zoek waren naar schrijvers, fotografen en creatievelingen en natuurlijk aarzelde ik niet om een mailtje te versturen. Al snel kreeg ik een e-mail terug en werd er een datum geprikt om kennis te maken. Donderdag 18 december was het zo ver. Ik werd meteen op de proef gesteld en ging fotograferen bij The Fauns.

Enkele dagen later kan ik met trots melden dat mijn eerste publicatie op 3voor12.vpro.nl een feit is en dat ik de nieuwe fotografe ben! Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en ervaring op te doen.

Bekijk al mijn foto’s en het verslag hier:
http://3voor12.vpro.nl/lokaal/breda/nieuws/2014/december/141218_the_fauns.html

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk? Like dan mijn nieuwe Facebook-pagina!
https://www.facebook.com/digitalexpressionnl

Advertisements

One thought on “Fotograferen bij The Fauns voor 3voor12/Breda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s