Ikea laptophoezen

laptophoezen

Als je de eigenaar van een laptop bent is een goede hoes of tas om deze in te beschermen essentieel. Ik heb een hele fijne laptop waar ik heel blij mee ben. Een 15 inch Macbook Pro Retina, waar ik al een lange tijd van droomde. Ter bescherming had ik tot nu toe alleen een plastic hardcase. Deze biedt natuurlijk niet genoeg bescherming als je je laptop mee wilt nemen.

UPPTÄCKA_1

UPPTÄCKA_2

UPPTÄCKA_4
Ik was op zoek naar een laptophoes in een leuk kleurtje voor een niet al te hoge prijs. Bij Ikea kwam ik deze hoes genaamd UPPTÄCKA tegen. Je kan voor je laptop- of tablethoes kiezen uit twee kleuren, roze en donkerblauw en er zijn drie formaten, 11″, 13″ en 15″. De hoes heeft een zachte binnenkant om je laptop of tablet te beschermen tegen krassen. Ik nam van beide kleuren een 15″ hoes mee naar huis. De normale prijs hiervan is €8,99 per stuk en voor Ikea Family leden kost hij maar €6,99.

UPPTÄCKA_3

UPPTÄCKA_6Ik ben erg blij met deze twee hoezen! Omdat ik twee kleuren genomen heb kan ik het roze lekker afwisselen met donkerblauw, dat vind ik wel leuk. En het belangrijkste: nu kan ik mijn laptop eindelijk zonder zorgen meenemen in mijn rugzak.

Wat gebruik jij om je laptop te beschermen?

Advertisements

3 thoughts on “Ikea laptophoezen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s