Kat Von D: Painted Love lipsticks en Poetica rollerball perfume

lipsticks
Al een lange tijd was ik op zoek naar een hele donkerrode lipstick. Helaas is deze niet 1-2-3 gevonden maar uiteindelijk vond ik wat ik zocht bij Kat Von D’s collectie bij Sephora.

Begin dit jaar was ik in Amerika en toen we in de buurt waren van Hollywood zijn we langs High Voltage Tattoo en Kat Von D’s Wonderland gegaan. Hier werd haar make-up lijn verkocht dus ik kon mijn slag slaan. Na wat rond gekeken te hebben ging ik voor de Rosary en Homegirl lipsticks en rollerball perfume Poetica.

lipsticks2

rosary2

rosary-lips
Laten we beginnen met mijn favoriet van de twee: Rosary. De kleur is donker, warm en gepigmenteerd. De textuur is droog en hij trekt vrij snel in je lippen. Hij is makkelijk aan te brengen en blijft makkelijk een paar uur zitten. Wel is het verstandig om je lipstick altijd bij je te hebben zodat je kunt bijwerken als het begint te vervagen, want bij zo’n donkere kleur zie je dat erg goed. Ik ben heel erg blij met deze prachtige lipstick, precies wat ik zocht!

swatchesRosary – Homegirl

homegirl2

homegirl-lips
Over Homegirl ben ik wat minder enthousiast. De kleur is niet zo paars als ik gehoopt had en op de swatches zie ik eerlijk gezegd weinig verschil met Rosary. Het hangt erg af van het licht hoe hij eruit ziet, soms lijkt hij paars maar soms rood. Wel is hij een stuk koeler dan Rosary. Ook vind ik hem minder goed bij me passen maar toch heb ik geen spijt dat ik deze lipstick kocht!

verpakking

De verpakkingen zijn prachtig!  Ze passen goed bij de stijl van Kat (en die van mij). De bloemen op de dop vind ik erg mooi en dit maakt de lipsticks extra bijzonder.

poetica
rollerball
Ook kocht ik een van Kat Von D’s parfums, namelijk Poetica. Na lang te twijfelen tussen Saint, Sinner en Poetica besloot ik dat Poetica het beste bij mij paste. Ik koos de 10ml rollerball versie omdat deze makkelijk is om mee te nemen. Het telt natuurlijk ook mee dat ik het anders wel erg duur vond worden. Deze verpakking is ook weer prachtig!

Helaas zijn deze lipsticks en parfum niet meer te koop. Wel is er een nieuwe collectie uitgekomen! Deze is te bestellen op de site van Sephora en Kat Von D’s wonderland.

Tot slot wil ik jullie graag nog wat foto’s van de winkel en tattoo-shop laten zien die gemaakt zijn toen ik daar was.

IMG_3624
IMG_3631
foto 3

IMG_3636

foto 2
Wat vind jij van Kat Von D’s collectie bij Sephora?

Advertisements

5 thoughts on “Kat Von D: Painted Love lipsticks en Poetica rollerball perfume

 1. Karel Foolen says:

  De bovenste van de 5 foto’s onder aan jou bericht, vind ik mooi rood. Wat jij uitzoekt…..dat is toch geen rood?
  Mijn mening !
  Maar ik kijk heus niet de andere kant op als je die kleur opdoet!
  Lovejes Karel

 2. Bibi says:

  Hele mooie lipsticks, maareeeh, misschien moet je even opzoeken hoe je een (donkere) lipstick aanbrengt, want dit is wel heel vlekkerig en buiten de lijntjes.. Kleine tip…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s