Outfit: Black is the new black

_MG_1721-2-2Mijn eerste outfit post op mijn blog! 🙂 Ik kan met zekerheid zeggen dat dit nep-leren jasje mijn meest gedragen kledingstuk is. Ik heb hem echt elke dag aan! Gecombineerd met mijn lage Dr. Martens en een simpele zwarte broek vind ik hem erg stoer staan. Een simpele, comfortabele look maar toch ziet het er leuk uit!

_MG_1734-2

_MG_1740-2

_MG_1717-2

Fake leather biker jacket H&M  Top New Look Broek H&M Schoenen Dr. Martens

 Zou je vaker outfit posts willen zien? En wat is voor jou een onmisbaar kledingstuk?

Advertisements

4 thoughts on “Outfit: Black is the new black

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s