De aanwinst van de maand

overall

Zoals jullie misschien al weten ben ik gek op LP’s en ben ik altijd bezig om mijn collectie uit te breiden. Vandaag wil ik jullie laten zien welke ik de afgelopen maand heb gekocht.

metallica-front

metallica-back

Als eerste kocht ik deze Enter Sandman single van Metallica via Marktplaats. Ik bood er €4,60 op en inclusief de verzendkosten heb ik er uiteindelijk €7 voor betaald. Ik vond het wel een beetje eng omdat ik niet kon controleren op krassen, maar gelukkig is hij in goede staat. Goed verpakt in bubbeltjes-plastic en karton werd hij opgestuurd. Zo zou hij met de post ook niet snel beschadigen dus daar was ik erg blij om.

iron-maiden-front

IMG_0767

De tweede is ook een single. Ik was in de platenzaak en besloot om eens in de bak met singles te kijken. Normaal doe ik dit bijna nooit, maar ik ben blij dat ik dat deze keer toevallig wel deed! Het is altijd een verassing wat er in het tweedehands gedeelte van de winkel staat en tot mijn verbazing zag ik een aantal singles van Iron Maiden staan. Helaas waren ze erg duur en daarom kocht ik er maar één. Verklaar me voor gek, want ik heb er €9,50 voor betaald. Dat had ik er wel voor over omdat Aces High een van mijn favoriete Maiden nummers is en ik deze nog nooit ergens gezien had.

steel-panther-front

steel-panther-inside

steel-panther-back

Als dat mijn favoriete foute glam-rockers niet zijn! Dit album kom je niet vaak tegen op LP dus toen ik hem zag staan heb ik hem gepakt en niet meer losgelaten. Zeker een aanrader voor iedereen die niet bang is voor mannen in spandex en seksistische teksten. Voor deze 2xLP editie heb ik €21 betaald.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Advertisements

2 thoughts on “De aanwinst van de maand

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s