Nieuwe cover: Seek & Destroy (Metallica)

Het is alweer een jaar geleden dat ik een cover op YouTube geplaatst heb dus het werd onderhand tijd voor een nieuwe. Voor degenen die mij al een tijdje kennen geen nieuw nummer; een jaar geleden speelde ik Seek & Destroy mee met Present Danger op mijn 18e verjaardagsfeest (klik hier) en ook tijdens een van hun optredens in Amerika speelde ik mee. Desondanks was hij nog steeds niet op mijn YouTube kanaal te vinden.

Enjoy!

Advertisements

2 thoughts on “Nieuwe cover: Seek & Destroy (Metallica)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s