Prinsessen tekenen is cool.

Als klein meisje tekende ik de hele dag door. Voor zover ik me herinner waren dat vooral prinsessen, kastelen met prinsessen of spookhuizen (met een prinses). Ik had een erg rijke fantasie en vond het geweldig om mijn ideeën op papier te zetten. Ik had zelfs zo veel ideeën dat ik aan één a4tje meestal niet genoeg had. Vaak plakte ik met plakband zelfs een stuk of 5 pagina’s aan elkaar!

Naarmate ik ouder werd had ik er steeds minder zin in en liet ik mijn kleurpotloden en stiften in de kast staan. Wel had ik het vak tekenen op school en maakte daar zo af en toe wat dingen voor opdrachten maar in mijn vrije tijd kwam er niet veel meer van. Een tijd geleden heb ik mijn passie herontdekt en ben ik weer aan het tekenen geslagen. Ik vond het namelijk best jammer dat ik er nooit meer mee bezig was terwijl ik juist vaak te horen kreeg dat mensen vonden dat ik mooi kon tekenen. Natuurlijk wil ik jullie nu graag laten zien wat ik de laatste tijd gemaakt heb dus bij deze een aantal foto’s van de tekeningen die ik het beste gelukt vind!

10390_10200136645475294_273926904_n

942498_4981691296484_2129237434_n

IMG_2441

IMG_2451

IMG_2581

IMG_2585

IMG_2703Stiekem teken ik nog steeds graag prinsessen

Natuurlijk zijn tips altijd welkom, misschien kunnen jullie me wat bijleren zodat mijn tekeningen in de toekomst verbeteren!

Advertisements

6 thoughts on “Prinsessen tekenen is cool.

 1. Leon Dreessen says:

  Mooie tekeningen hoor. Ik heb dit vroeger ook heel veel gedaan. Maar helaas heb ik daar geen foto’s meer van. Ik heb wel nog foto’s van muurtekeningen. Die staan op Facebook. In een van mijn fotoalbums. Helaas doe ik er nu nog heel weinig mee. Maar ik wil jou adviseren om er wel mee door te gaan. Want je hebt er wel aanleg voor. Een tip van mijn kant. Een tekening hoeft niet meteen goed te zijn. Als je een idee hebt. Kun je ook eerst een paar schetsen maken. Dat is het zelfde als oefenen voor een optreden. Hoe meer schetsen hoe beter het eind resultaat.
  De groetjes Léon.

 2. Femke says:

  Wat kan je prachtig tekenen zeg, heel mooi!

  Wat ben je ook een mooi meisje als ik kijk naar de foto in je zijbalk,hihi!

  liefs,
  Femke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s