Eindelijk is het zover.

Al jaren lees ik af en toe blogs en iedere keer weer vraag ik mezelf af waarom ik er ook niet een start. Nu is het eindelijk zover en typ ik mijn eerste blogpost.

Ik ben Emmelie Herwegh, een 18-jarig meisje dat zich vooral bezighoudt met fotograferen, gitaar spelen, daar af en toe bij zingen, LP’s en CD’s verzamelen en luisteren, (online) shoppen, duiken (al is dit al weer een hele tijd geleden), social media, concerten en festivals bezoeken en met haar honden knuffelen.

Wie ben ik?

Deze foto heb ik gemaakt voor een opdracht genaamd “Wie ben ik?”. Ik heb toen gekozen om een zelfportret te maken en hier voorwerpen in te gebruiken die mijn hobby’s en interesses laten zien. Een perfecte foto om mezelf hier aan jullie te introduceren, al zeg ik het zelf.

Aangezien mijn interesses heel breed zijn kun je veel verschillende soorten posts van me verwachten. Zo ben ik van plan om reviews over producten te schrijven, concert/reisverslagen te posten en natuurlijk zal ik ook mijn foto’s, favoriete muziek, kleding, tekeningen of andere bezigheden delen.
Tot morgen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s